Nästa generation av digital parkering med ANPR

Drifter tillhandahåller nästa generation av digital parkering med automatisk nummerplåtsigenkänning (ANPR). Till skillnad från traditionella system som endast läser av fordon vid in- och utfart, kontrollerar Drifter varje enskild parkeringsruta, vilket ger insikter om beläggning under dygnets alla timmar. Detta gör det möjligt att planera parkeringsutrymmet på ett optimalt sätt, i syfte att möta efterfrågan och öka beläggningen.

Digitala parkeringstillstånd

Med Drifter blir hanteringen av parkeringstillstånd digitaliserad, för både er och bilföraren. Byte av tillstånd eller registreringsnummer sker direkt i systemet och om bilföraren har ett särskilt tillstånd laddas det enkelt upp i Drifters app. Inga fler manuella kontroller behöver genomföras. I Drifters kundportal har ni full kontroll över parkeringstillstånd, beläggning och debitering.

plug_charge_with_drifter

Elbilsladdning smidigt och enkelt

Med Drifter behöver användaren bara koppla in sitt bil för att starta laddningssessionen. Vår avancerade teknik identifierar fordonet automatiskt och ger en sömlös laddningsupplevelse. Den innovativa “Plug and Charge”-funktionen gör det enkelt att komma åt laddning, utan några ytterligare steg eller autentiseringsmetoder. Drifters system säkerställer även så att fossila fordon inte parkerar på platser reserverade för elbilar.

Såväl parkerings- som laddningssessioner presenteras i realtid i Drifters kundportal, för en smidig översikt.

Dynamisk prissättning för större flexibilitet

I Drifters system kan ni enkelt använda olika prissättningsalternativ för era parkeringsplatser och laddstationer. Ni har friheten att sätta priser baserat på användargrupper, tidpunkter och parkeringsplatsens storlek, vilket möjliggör skräddarsydda prisstrategier.

Genom att nyttja Drifters dynamiska spotprissättning kan ni dra fördel av de fluktuerande elpriserna och uppmuntra elbilsägare att ladda sina fordon under lågtrafik. Detta bidrar inte bara till att balansera energinätet, det ger även möjlighet till kostnadsbesparing för bilägaren.

Drifter-for-drivers

Ta kontroll över parkeringsaffären

Traditionella nollavtal bygger på att parkeringsbolaget kontrollerar parkeringsområdet och erhåller intäkter från utfärdade kontrollavgifter som betalning. Drifters system är 100 % automatiserat och övervakar parkeringen i realtid. Överträdelser identifieras automatiskt och betalningar sker sömlöst, vilket innebär att behovet av parkeringsvakter elimineras. När ni installerar Drifters system betalar ni ingenting utöver de initiala investeringskostnaderna. Däremot ökar era intäkter.

Vill ni också automatisera er parkeringshantering?